Δυνατότητες

Το Hotelist εξελίσσεται συνεχώς. Κάνουμε αναβαθμίσεις υπάρχοντων υποσυστημάτων και προσθήκες νέων
τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Δείτε κάποιες από τις πολλαπλές δυνατότητες και υπηρεσίες του Hotelist cloud PMS.

Χρειάζεστε κάποιο χαρακτηριστικό που πιστεύετε πως θα κάνει την καθημερινή εργασία σας πιο εύκολη, πιο γρήγορη ή πιο αποδοτική; Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε για την υλοποίηση του!

Έξυπνο πλάνο κρατήσεων

Όλες οι κρατήσεις (online και offline) στο ίδιο ηλεκτρονικό πλάνο, διαμοιρασμένες ανα δωμάτιο και ημερομηνίες!

Μετακινείστε κρατήσεις ανάμεσα σε δωμάτια και ημερομηνίες, και πετύχετε τη μέγιστη κάλυψη δωμάτιων και πληρότητα. Ή αφήστε το Hotelist να το κάνει για εσάς, και στη συνέχεια κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Με κάθε νέα κράτηση ανεξάρτητα από την προέλευση της, το Hotelist PMS θα ανανεώσει αυτόματα τις διαθεσιμότητες σε όλα τα κανάλια.

Σύστημα τιμολόγησης και myDATA

Δημιουργήστε και εκτυπώστε παραστατικά για τις κρατήσεις ή άλλες υπηρεσίες του καταλύματος σας.

  • Αυτόματος υπολογισμός ΦΠΑ (πρωινό / ημιδιατροφή / πλήρης διατροφή)
  • Εκτυπώστε ή κατεβάστε τα παραστατικά στον υπολογιστή σας. Μπορείτε ακόμα και να τα σχεδιάσετε όπως θέλετε!
  • Δημιουργία νέου τιμολογίου/απόδειξης/ΦΔ με ένα κλίκ.

Το Hotelist θα υπολογίσει αυτόματα τα ποσά ΦΠΑ με βάση τις πληροφορίες της κράτησης και το παραστατικό σας θα είναι έτοιμο για εκτύπωση μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Channel manager / Online booking engine

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας από OTA όπως Booking.com, Expedia, AirBnB κλπ, χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνετε το κάθε κανάλι ξεχωριστά. Όλες οι κρατήσεις γίνονται εισαγωγή στα δωμάτια σας, αυτόματα.

Τύποι δωματίων, τιμές, διαθεσιμότητα, περιορισμοί, ανά κανάλι και ημερομηνία ή σεζόν. Όλα μέσα από το Hotelist cloud PMS, εύκολα και γρήγορα.

Οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε σε μια κράτηση ή δωμάτιο ανανεώνει τα απαραίτητα κανάλια, ημερομηνίες, διαθεσιμότητες ή οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία σας.

Δείτε με ποιους συνεργάτες έχουμε ήδη διασυνδέσεις και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάλυμα σας!

Καθαρισμός δωματίων

Σύστημα διαχείρισης καθαρισμών δωματίων: πάρτε τον έλεγχο των καθημερινών εργασιών καθαρισμού των δωματίων σας, καθώς και ελέγχου ζημιών. Με το Hotelist μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο.

Μέσω των εφαρμογών Hotelist Housekeeping για Android, έχετε πλήρη εικόνα των δωματίων σας που χρειάζονται καθαρισμό, καθαρίζονται αυτή τη στιγμή ή έχουν ετοιμαστεί για τον επόμενο επισκέπτη σας!

Η ρεσεψιόν σας είναι πάντα ενημερωμένη χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία με το προσωπικό.

Διαχείριση κλειδαριών – από μακριά!

Δημιουργήστε κλειδιά και κωδικούς εισόδου για τις πόρτες σας και δώστε πρόσβαση στους επισκέπτες σας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν επιπλέον εφαρμογές.

Μπορείτε να στέλνετε τα κλειδιά ή κωδικούς μέσω email ή SMS έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να έχουν τη σιγουριά ότι θα έχουν ανα πάσα στιγμή πρόσβαση στο δωμάτιο τους. Με ασφάλεια, απομακρυσμέναανέπαφα και διακριτικά.

Εφαρμογές κινητών & χρηστικότητα

Διαχειριστείτε το κατάλυμα σας όπου κι αν είστε μέσα από τις εφαρμογές μας για iOS/Android, ή τον αγαπημένο σας mobile browser.

Το Hotelist δουλεύει στις φορητές συσκευές σας και προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή σας έτσι ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης.

express-checkin

Pre-arrival check-in / Express Check-in

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να κάνουν check-in και να εισάγουν τα στοιχεία τους στην online πλατφόρμα check-in του Hotelist, πρίν ή κατά τη διάρκεια της άφιξης τους!

Πάρτε σωστά στοιχεία επισκεπτών με ασφάλεια δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα δώστε την επιλογή προβολής και επιβεβαίωσης της κράτησης από τον επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια του express check-in, μπορείτε να ενημερώνετε τον επισκέπτη για τους όρους και πολιτικές του καταλύματος σας, με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποδοχής και υπογραφής.

Ξεχάστε τα χειροκίνητα email

Μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να θυμηθείτε ποια emails να στείλετε στους επισκέπτες σας και πότε. Προγραμματίστε μια σειρά από αυτοματοποιημένα μηνύματα προς τους επισκέπτες σας. Με μια σειρά από φίλτρα και συνθήκες, το Hotelist σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε όλα τα σενάρια αυτοματοποίησης που χρειάζεστε.

Στείλτε Newsletters, ευχετήριες κάρτες και άλλα προωθητικά μηνύματα στους πελάτες σας, με εύκολη ομαδοποίηση και διαχωρισμό επαφών, και με όμορφα προσχέδια που μπορούμε να σας παρέχουμε.

multi-7

Multi-property, multi-user

Χρειάζεστε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης ανά χρήστη; Για παράδειγμα, θέλετε το λογιστήριο να βλέπει μόνο τα παραστατικά, και η ρεσεψιόν μόνο τις κρατήσεις;

Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένους ρόλους και δικαιώματα ανά χρήστη, και να τα διαχειρίζεστε όποτε χρειάζεται, καθώς και πλήρη λίστα με ιστορικό κινήσεων και αλλαγών ανά χρήστη έτσι ώστε να έχετε την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Έχετε περισσότερα από ένα καταλύματα? Τέλεια! Το Hotelist σας επιτρέπει να τα βλέπετε στο ίδιο πλάνο κρατήσεων ή να τα χωρίζετε ανα κατάλυμα στον ίδιο λογαριασμό.