Hotelist - Update Ver. 4.0

Μια ακόμα έκδοση του Hotelist, της πιο εύχρηστης εφαρμογής διαχείρισης Ξενοδοχειακών μονάδων, πελατών και κρατήσεων, είναι έτοιμη!

Ακούγοντας τις συμβουλές των πελατών μας, και προσπαθώντας πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να προσφέρουμε χρήσιμες λύσεις, η νέα έκδοση έρχεται να λύσει αρκετά προβλήματα και να προσφέρει νέες υπηρεσίες.

Ανάμεσα στις πολλές αλλαγές θα βρείτε:

Σύστημα αφυπνίσεων (WakeUp Calls)

Έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε αφυπνίσεις (alarm) και το Hotelist θα σας ενημερώσει με ηχητικό μήνυμα όταν πρέπει να καλέσετε τον επισκέπτη σας. Μπορείτε να δημιουργείτε αφυπνίσεις για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες ενός δωματίου, ή για όλες τις ημέρες της διαμονής.

Hotelist - Wakeup call
 

Night Mode

Η ευκολία χρήσης της εφαρμογής είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας. Για αυτό, δημιουργήσαμε 2 τρόπους χρωματικής προβολής, προβολή ημέρας και νύχτας. Η διαφορά τους είναι οτι σε συνθήκες χαμηλού φωτός, που είναι πολύ κοινές σε ρεσεψιόν το βράδυ, η προβολή νύχτας χαμηλώνει όλα τα στοιχεία της εφαρμογής και χρησιμοποιεί ώς βάση το σκούρο γκρί χρώμα αντί του λευκού.

Hotelist - Night Mode

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα μια πιο ξεκούραστη εμπειρία τη νύχτα, φιλικότητα προς το περιβάλλον μιας και επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας ώς και 40% (με βάση έρευνες σε AMOLED οθόνες), και λιγότερο προσπάθεια από τα μάτια σας να προσαρμοστούν σε συνθήκες υψηλού / χαμηλού φωτός, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μπορείτε να αλλάζετε την προβολή από ημέρα σε νύχτα με το πάτημα ενός κουμπιού!


Checklists

Όλοι μας έχουμε μια λίστα πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε καθημερινά με το που φθάνουμε στο γραφείο, άλλα προσωπικά και άλλα για όλη την ομάδα. Σε ένα Ξενοδοχείο, η λίστα αυτή μεγαλώνει εκθετικά ειδικά σε υψηλή σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οταν κάποιος συνάδελφος είτε σε προηγούμενη βάρδια είτε στην ίδια ολοκληρώσει μια εργασία και δεν ενημερώσει, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι.

Με βάση αυτή την ανάγκη, σας παρουσιάζουμε τη μικροεφαρμογή "Checklists - Λίστες Εργασιών". Μπορείτε να δημιουργείτε καθημερινές εργασίες για εσάς προσωπικά ή για όλους τους χειριστές της εφαρμογής, και να θέτετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία την οποία θα θέλατε να πραγματοποιηθούν, ή να είναι καθημερινές όπως για παράδειγμα "Καθημερινό: Άνοιγμα διακόπτη φίλτρου πισίνας" ή "Σε ημ/νια: Τρίτη - παραλαβή από καθαριστήριο".

Το σύστημα σας ενημερώνει για το ποιός έχει πραγματοποιήσει ποιά εργασία, και μπορείτε να βλέπετε συνολικά τον τρέχον μήνα ή τους προηγούμενους για ιστορικό.

Hotelist - Checklist


POSIT - γέφυρα παραγγελιοληψίας

Δίνουμε τη δυνατότητα στους συνεργάτες συστημάτων παραγγελιοληψίας να μπορούν να εισάγουν τις χρεώσεις στην κράτηση και το δωμάτιο, έτσι ώστε όταν γίνεται μια χρέωση από το μπάρ, το εστιατόριο ή κάποιο άλλο τερματικό σας, να εισάγεται αυτόματα και στο δωμάτιο και να την βλέπετε μέσα από το Hotelist. 

Ήδη έχει συνδεθεί το σύστημα παραγγελιοληψίας POSIT (posit-app.com)

Hotelis - POSIT


Αναζήτηση ελεύθερου δωματίου

Πολλές φορές μιλάτε στο τηλέφωνο με έναν πιθανό επισκέπτη σας και πρέπει να βρείτε γρήγορα τη διαθεσιμότητα. Ως τώρα θα μπορούσατε να δείτε αν έχετε διαθέσιμο δωμάτιο μέσα από το πλάνο κρατήσεων, είτε το ημερολόγιο. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, δημιουργήσαμε για εσάς την αναζήτηση δωματίου. Εισάγετε την ημερομηνία άφιξης του επισκέπτη και τις νύχτες διαμονής και το σύστημα ψάχνει και σας δείχνει τα διαθέσιμα δωμάτια, τον αριθμό τους και τον αριθμό ατόμων που μπορούν να φιλοξενήσουν.

Επιλέγοντας τα δωμάτια που επιθυμείτε μπορείτε να εισάγετε μια νέα κράτηση κατευθείαν από εκείνη την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε στο πλάνο κρατήσεων για να επιλέξετε ημερομηνίες και δωμάτιο.

Hotelis - Search


Προσχέδια Τιμολογίου / Απόδειξης

Το κάθε ξενοδοχείο ειναι ξεχωριστό. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε ξεχωριστά προσχέδια για τα τιμολόγια και τις αποδείξεις σας, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε την εταιρική σας ταυτότητα προς τους επισκέπτες σας.


Reservation Agreement

Ανάλογα με την πολιτική σας, ίσως υπάρχει η ανάγκη να εκτυπώνετε ένα "συμφωνητικό" της κράτησης με τον επισκέπτη σας, που θα πρέπει να υπογράψει για να αποδεχθεί τις πολιτικές και τους όρους σας. Πλέον μπορείτε να εκτυπώνετε αυτό το συμφωνητικό μέσα από το Hotelist, με συμπληρωμένα τα στοιχεία του πελάτη και της κράτησης, καθώς και τις πολιτικές σας, και να είναι έτοιμο προς υπογραφή!

Hotelist - Agreement

 

Αλλαγή σειράς δωματίων

Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των δωματίων σας, με drag n drop, μέσα από τη σελίδα λίστας δωματίων.

Με αυτό τον τρόπο, το πλάνο κρατήσεων σας θα είναι ακριβώς όπως σας βολεύει καλύτερα!


Μηνιαία στατιστικά κρατήσεων

Τα στατιστικά στοιχεία ανα μήνα περιέχουν εκτός του αριθμού κρατήσεων ανά μήνα και το εκτιμώμενο ποσό τζίρου για αυτό το μήνα, προκειμένου να βλέπετε ποιοί μήνες φέρνουν τα πιο πολλά χρήματα στην επιχείρησή σας.


Στοιχεία καναλιού μέσα στην προβολή κράτησης

Το κάθε κανάλι κρατήσεων (Booking, Expedia κτλ.), περιέχει εκτός των στοιχείων της κράτησης, και άλλα στοιχεία όπως ο πίνακας τιμών που χρησιμοποιήθηκε, οι έξτρα χρεώσεις του καναλιού προς εσάς, η τιμή ανά διανυκτέρευση. Όλα αυτά τα στοιχεία ειναι τώρα προσβάσιμα μέσα στην προβολή οποιασδήποτε online κράτησης.


Performance

Βελτιστοποιήσεις για ταχύτητα και αμεσότητα ειδοποιήσεων μέσω νέων τεχνολογιών, καθώς και διορθώσεις / βελτιστοποιήσεις σε όλη την εφαρμογή.

 

Registrarse

Pruébalo gratis

active su versión de prueba gratuita de Hotelist durante 14 días haciendo clic en el botón Registrarse.