To Hotelist, το οποίο πάντα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, έχει ολοκληρώσει την ηλεκτρονική διασύνδεση με τη ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας myDATA, δίνοντας στους συνεργάτες του τη δυνατότητα να διαβιβάζουν τα παραστατικά τους με ένα κλικ ενώ παράλληλα έχει εξελίξει και κάποια νέα εργαλεία για την γρηγορότερη εισαγωγή στοιχείων επισκέπτη όπως και για την ορθότητα τους μέσω του συστήματος επαλήθευσης ΑΦΜ VIES.

Greek

Ένα έξυπνο Cloud PMS εκτός από την διαχείριση των κρατήσεων και τα εργαλεία για τον έλεγχο της πληρότητας και της διαθεσιμότητας ενός καταλύματος πρέπει να παρέχει και εργαλεία για την οργάνωση και την αυτοματοποίηση και των υπόλοιπων καθημερινών εργασιών όπως την διαχείριση των πληρωμών των κρατήσεων, την αποστολή διάφορων email στους επισκέπτες, την οργάνωση των γευμάτων και των καθαρισμών κα.

Greek

Φανταστείτε πόσος χρόνος (και κατ'επεκταση, χρήμα) θα μπορούσε να εξοικονομηθεί αν το πρόγραμμα PMS επικοινωνούσε με το εργαλείο online κρατήσεων και με το channel manager και γινόταν αυτόματα η ανάθεση της κράτησης σε φυσικά δωμάτια. Ή ακόμα καλύτερα αν το PMS επικοινωνούσε αμφίδρομα με το Channel Manager και άλλαζε την διαθεσιμότητα όταν η ρεσεψιόν δημιουργούσε μία κράτηση στο ηλεκτρονικό του πλάνο.

Greek

We are honoured and delighted to have been included in No.1 online software guide "Capterra" Top-20 Hospitality Property Management Software for 2019. This list was compiled based on Hotelier reviews, rating and search trends in Capterra.

English

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που το Capterra, ο Νο 1 online οδηγός για προγράμματα και εφαρμογές, συμπεριέλαβε το Hotelist PMS στην λίστα του με τα 20 κορυφαία ξενοδοχειακά προγράμματα για το 2019. Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε βάση των σχολίων, της βαθμολογίας και της εύρεσης που κάνουν οι ίδιοι οι ξενοδόχοι στο Capterra.

Greek

Σύμφωνα με έρευνες που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Cornell School of Hotel Administration της Αμερικής, οι βασικοί λόγοι στην επιλογή ένος καταλύματος από τους επισκέπτες, πέραν της τοποθεσίας και της τιμής που είναι τα πρώτα στη λίστα, είναι η προηγούμενη εμπειρία που είχαν από αυτό, η φήμη του ή σύστασή του από κάποιον φίλο.

Έτσι γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι η διαχείριση παραπόνων είναι πάρα πολύ σημαντική για το κατάλυμά σας, ακόμα και αν αυτό υπάγεται στα πιο μικρά ή σας φαίνεται ασήμαντο. Και αυτό γιατί ένα άλυτο παράπονο μπορεί να μετατραπεί σε μία κακή-αρνητική κριτική, κάτι που μπορεί να κάνει ζημιά στη φήμη σας και κατ'επέκταση και τα έσοδά σας.

Θα πρέπει λοιπόν να είστε σε θέση να δώσετε έγκαιρα λύση στα παράπονα των επισκεπτών σας ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους.

Greek

We are very happy to announce our Bronze medal in Tourism Awards 2019, section "Best New Solution for Tourism"!!

We would like to thank everyone involved as well as #tourismawardsgr for the wonderful ceremony. This award gives us the needed strength and resolve to push our goals even further, and keep coding and implementing great solutions for you.

You can view the ceremony video below.

Best regards,
Hotelist PMS Team

 

Undefined

Η τεχνολογία αλλάζει ραγδαία και μαζί της αλλάζει και η ξενοδοχειακή βιομηχανία. Δείτε πως τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν τα νέα τεχνολογικά εργαλεία για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικά. Τα βασικά σημεία είναι:

1) Οι επισκέπτες σας λατρεύουν τις φορητές συσκευές τους και τις παίρνουν παντού μαζί ενώ παράλληλα αναζητούν μια πιο προσωποποιημένη επικοινωνία με τους ξενοδόχους.

2) Τα λογισμικά προγράμματα για την διαχείριση  είναι πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ξενοδοχείο που θέλει να ξεχωρίσει.

3) Ο ρόλος του marketing παίρνει σάρκα και οστά στον digital κόσμο και οι στρατηγικές που μπορεί να ακολουθήσει ένας ξενοδόχος ώστε να προσελκύσει νέους είναι πολλές!

Everyhting gets digital, are you going to stay offline? Εντοπίστε όλες τις τάσεις παρακάτω

Greek

Dignissimos suscipit magni vitae

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iusto accusantium sapiente quam beatae earum voluptates illo magnam asperiores temporibus eligendi fugiat corrupti ipsa perspiciatis magni optio recusandae quos! Hic quos laborum maiores quia non doloribus aspernatur architecto qui esse saepe expedita possimus excepturi nobis ex cumque ipsam eum animi sequi ratione vero sint ipsum officia voluptas earum voluptatum!

Eius quo sed vero blanditiis dignissimos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iusto accusantium sapiente quam beatae earum voluptates illo magnam asperiores temporibus eligendi fugiat corrupti ipsa perspiciatis magni optio recusandae quos! Hic quos laborum maiores quia non doloribus aspernatur architecto qui esse saepe expedita possimus excepturi nobis ex cumque ipsam eum animi sequi ratione vero sint ipsum officia voluptas earum voluptatum!

Pages

Register

Try for free

activate your free trial version of Hotelist for 14 days by clicking on the Register button.