Η πανδημία του COVID-19 έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο λειτουργιάς των ξενοδοχείων αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρουν. Μάλιστα ο ρόλος του είναι τόσο καθοριστικός που έχει επιταχύνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ώστε να μπορέσουν να είναι πραγματικά λειτουργικά.

Greek

We are honoured and delighted to have been included in No.1 online software guide "Capterra" Top-20 Hospitality Property Management Software for 2019. This list was compiled based on Hotelier reviews, rating and search trends in Capterra.

English

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που το Capterra, ο Νο 1 online οδηγός για προγράμματα και εφαρμογές, συμπεριέλαβε το Hotelist PMS στην λίστα του με τα 20 κορυφαία ξενοδοχειακά προγράμματα για το 2019. Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε βάση των σχολίων, της βαθμολογίας και της εύρεσης που κάνουν οι ίδιοι οι ξενοδόχοι στο Capterra.

Greek

We are very happy to announce our Bronze medal in Tourism Awards 2019, section "Best New Solution for Tourism"!!

We would like to thank everyone involved as well as #tourismawardsgr for the wonderful ceremony. This award gives us the needed strength and resolve to push our goals even further, and keep coding and implementing great solutions for you.

You can view the ceremony video below.

Best regards,
Hotelist PMS Team

 

Undefined

Have you used Hotelist Manager mobile app yet?

Hotelist has been designed with a responsive architecture in mind, even from the early start. This means that it will adjust its width and display mode depending on your device, while keeping all its functionality.

English

Εσείς χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή Hotelist Manager στο κινητό σας;

Η αρχιτεκτονική του Hotelist, από την πρώτη μέρα που κατασκευάστηκε, είναι να προσαρμόζει την απεικόνισή του ανάλογα με την συσκευή προβολής, διατηρώντας όλες τις λειτουργίες του, για tablet, laptop αλλά και κινητά!

Greek

Welcome to the new version of the easiest and most user-friendly PMS, Hotelist v5.0! This is a large update with many many new features and extensions, adding a lot of great features, fixes and optimizations to your Hotel!

Undefined

Following up on our large-scale yearly updates, we are about to upgrade Hotelist once again!

Version 4.3 features a lot of new functionalities, fixes, improvements and usability optimizations.

Undefined

Δεν είναι λίγες οι φορές που την ώρα που έρχεται ένας επισκέπτης στη ρεσεψιόν σας για check-in, εσείς να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να κάνετε κάποια άλλη εργασία.

Έτσι ο πελάτης θα πρέπει να περιμένει ή για να τον εξυπηρετήσετε θα εισάγετε τα στοιχεία του γρήγορα και πιθανώς λανθασμένα.

Hotelist check-in spot

Το check-in spot του Hotelist είναι ένα plugin το οποίο έρχεται να δώσει τη λύση στα παραπάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συλλέγετε τα στοιχεία των επισκεπτών σας εύκολα και γρήγορα, να μειώσετε τις πιθανότητες λάθους καθώς και να προβάλλετε διαφημιστικό ή άλλο περιεχόμενο στους πελάτες σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

- Προεπισκόπιση της κράτησης του πελάτη από τον ίδιο, και εισαγωγή/διόρθωση των στοιχείων του (αν υπάρχει ήδη στο σύστημα)

- Εισαγωγή νέου πελάτη (αν δεν υπάρχει)

Greek

Προκειμένου να παρέχουμε τις πιό σύγχρονες και σωστές υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαχείριση του Ξενοδοχείου σας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο αποδοτική, ανανεώνουμε το Hotelist συνεχώς, με προσθήκες, βελτιώσεις και διορθώσεις σε όλα τα υποσυστήματα, κάποιες εμφανείς και κάποιες στο παρασκήνιο.

 

Ακούμε, αξιολογούμε, (επανα)σχεδιάζουμε.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και εκτός αυτού οι πελάτες μας να συμμετέχουν στην εξέλιξη της εφαρμογής. Για το λόγο αυτό, αρκετές από τις αλλαγές που κάνουμε βασίζονται σε αλλαγές ή προτροπές πελατών μας.

Greek
Register

Try for free

activate your free trial version of Hotelist for 14 days by clicking on the Register button.