Δεν είναι λίγες οι φορές που την ώρα που έρχεται ένας επισκέπτης στη ρεσεψιόν σας για check-in, εσείς να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να κάνετε κάποια άλλη εργασία.

Έτσι ο πελάτης θα πρέπει να περιμένει ή για να τον εξυπηρετήσετε θα εισάγετε τα στοιχεία του γρήγορα και πιθανώς λανθασμένα.

Hotelist check-in spot

Το check-in spot του Hotelist είναι ένα plugin το οποίο έρχεται να δώσει τη λύση στα παραπάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συλλέγετε τα στοιχεία των επισκεπτών σας εύκολα και γρήγορα, να μειώσετε τις πιθανότητες λάθους καθώς και να προβάλλετε διαφημιστικό ή άλλο περιεχόμενο στους πελάτες σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

- Προεπισκόπιση της κράτησης του πελάτη από τον ίδιο, και εισαγωγή/διόρθωση των στοιχείων του (αν υπάρχει ήδη στο σύστημα)

- Εισαγωγή νέου πελάτη (αν δεν υπάρχει)

- Αλλαγή/διόρθωση των στοιχείων του πελάτη από τον ίδιο

- Προβολή πληροφοριών καταλύματος ή άλλων στοιχείων (για διαφημιστικούς ή ενημερωτικούς λόγους)

 

Με ποιό τρόπο;

Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχετε ένα tablet ή ένα μικρό laptop στη ρεσεψιόν σας, συγκεκριμένα για το σκοπό αυτό, έτσι ώστε να μπορείτε να το δίνετε στους επισκέπτες σας για να εισάγουν τα στοιχεία τους κατα τη διάρκεια του check-in.

Πατώντας ένα κουμπί στο Hotelist, η συσκευή εμφανίζει αυτόματα τη φόρμα εισαγωγής στοιχείων/επισκόπισης κράτησης, και προτρέπει τον επισκέπτη να συμπληρώσει τα στοιχεία του.

 

Διαφημιστικός χώρος

Όσο βρίσκεται σε κατάσταση "αναμονής", η συσκευή μπορεί να προβάλει κείμενο και γραφικά της επιλογής σας (κατάλογος, δραστηριότητες, στοιχεία επικοινωνίας κλπ)

Με πιο γρήγορο check-in και πιο εύκολη συλλογή πληροφοριών, οι επισκέπτες σας θα φθάνουν πιο γρήγορα στο δωμάτιό τους, τα στοιχεία τους θα είναι σωστά και εσείς θα έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να τους εξυπηρετήσετε.