• Δεν είναι λίγες οι φορές που την ώρα που έρχεται ένας επισκέπτης στη ρεσεψιόν σας για check-in, εσείς να μιλάτε στο τηλέφωνο ή να κάνετε κάποια άλλη εργασία.

  Έτσι ο πελάτης θα πρέπει να περιμένει ή για να τον εξυπηρετήσετε θα εισάγετε τα στοιχεία του γρήγορα και πιθανώς λανθασμένα.

  Hotelist check-in spot

  Το check-in spot του Hotelist είναι ένα plugin το οποίο έρχεται να δώσει τη λύση στα παραπάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συλλέγετε τα στοιχεία των επισκεπτών σας εύκολα και γρήγορα, να μειώσετε τις πιθανότητες λάθους καθώς και να προβάλλετε διαφημιστικό ή άλλο περιεχόμενο στους πελάτες σας.

  Συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

  - Προεπισκόπιση της κράτησης του πελάτη από τον ίδιο, και εισαγωγή/διόρθωση των στοιχείων του (αν υπάρχει ήδη στο σύστημα)

  - Εισαγωγή νέου πελάτη (αν δεν υπάρχει)

  Greek
 • Προκειμένου να παρέχουμε τις πιό σύγχρονες και σωστές υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαχείριση του Ξενοδοχείου σας πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο αποδοτική, ανανεώνουμε το Hotelist συνεχώς, με προσθήκες, βελτιώσεις και διορθώσεις σε όλα τα υποσυστήματα, κάποιες εμφανείς και κάποιες στο παρασκήνιο.

   

  Ακούμε, αξιολογούμε, (επανα)σχεδιάζουμε.

  Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και εκτός αυτού οι πελάτες μας να συμμετέχουν στην εξέλιξη της εφαρμογής. Για το λόγο αυτό, αρκετές από τις αλλαγές που κάνουμε βασίζονται σε αλλαγές ή προτροπές πελατών μας.

  Greek
Register

Try for free

activate your free trial version of Hotelist for 14 days by clicking on the Register button.